Rajčatové sugo s bazalkou - Cuore d´Isola
Na Sardinii čas plyne pomaleji – a přesně v tom spočívá kouzlo tohoto suga. Rajčata, která zrála pod horkým středomořským sluncem, se vaří pomalu s cibulí, mrkví a voňavou bazalkou, dokud nevznikne dokonale vyvážená omáčka plná přirozené sladkosti a svěžesti.
Použijte ji jako:
- hotovou omáčku na těstoviny – stačí ohřát a přidat parmezán
- základ pro pizzu nebo lasagne
- doplněk k pečené zelenině či masu
Složení: rajčata 84,2 %, olivový olej, cibule, mrkev, bazalka 0,3 %, sůl, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.
Původ rajčat: Itálie (Sardinie). Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Průměrné výživové hodnoty na 100 g produktu: Energie: 366 kJ/88 kcal. Tuky: 5,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g. Sacharidy: 7,0 g, z toho cukry: 4,1 g. Vláknina: 1,8 g. Bílkoviny: 1,4 g. Sůl: 0,8 g.
Hmotnost: 190g
Výrobce: Cuore Dell'Isola Srl, Via Loru 15, 09125 Cagliari, Itálie
.png)