Pappardelle De Cecco 500g
Semolinové těstoviny z tvrdé pšenice.
Těstoviny De Cecco patří mezi nejuznávanější značky italské gastronomie. Společnost F.lli De Cecco di Filippo vyrábí své těstoviny už od roku 1886 v obci Fara San Martino v regionu Abruzzo – místě považovaném za srdce výroby kvalitní pasty. Každý krok výroby probíhá s důrazem na tradiční postupy, kontrolu kvality a respekt k surovinám.
Pappardelle all’uovo jsou široké, ploché stuhy vyráběné z kvalitní semolinové mouky z tvrdé pšenice a pasterizovaných čerstvých vajec (23,87 %). Díky tomuto spojení mají sytou barvu, plnou chuť a perfektní „al dente“ konzistenci po uvaření. Jsou ideální k výrazným omáčkám – především k boloňskému, houbovému nebo zvěřinovému ragú.
Díky tradičnímu pomalému sušení při nízké teplotě si těstoviny De Cecco zachovávají výživové hodnoty i přirozenou chuť.
Složení: semolinová mouka z tvrdé PŠENICE, pasterizovaná čerstvá VEJCE 23,87 %.
Může obsahovat stopy SÓJI..
Skladujte na chladném a suchém místě.
Příprava: Dejte vařit dostatečné množství osolené vody. Řiďte se dobou vaření uvedenou na obalu. Sceďte a ochuťte.
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energie: 1555 kJ/367 kcal. Tuky: 4,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g. Sacharidy: 66 g, z toho cukry 2,4 g. Vláknina: 2,8 g. Bílkoviny: 15 g. Sůl: 0,13 g.
Výrobce: F.lli De Cecco di Filippo Fara S. Martino S.p.A., Via F. De Cecco, 66015 Fara San Martino (CH), Itálie.
Další produkty najdete na našem e-shopu ZDE.
Nezapomeňte nás sledovat také na našem facebooku.
.png)